God Jul och Gott Nytt År!

    Entrack önskar alla kunder, leverantörer och kollegor en riktigt God Jul, ett Gott Nytt År och vill samtidigt tacka för fina samarbeten under 2019! 

    Ännu ett starkt år för Entrack avslutas nu och med stort stöd från lojala kunder och medarbetare har vi kunnat förse våra hemmamarkander i Sverige, Finland och Polen, samt övriga Europa från vårt lager i Italien, med rekordstora leveranser av underrede, redskap och slitdelar till skopor. Entrack fortsätter att satsa på utveckling av sortimentet samtidigt som stora investeringar görs i förbättrad service och tillgänglighet, för att minska stilleståndstider och väntetider för våra kunder. Vi ser nu fram emot ett spännande 2020 med en hel del nyheter som presenteras under året!

    Entrack har under de senaste åren valt att stödja organisationer som jobbar med viktig forskning och välgörande ändamål. I år har våra medarbetare varit med och bestämt mottagare av julgåvan, där vi med stolthet stödjer Hjärnfonden i det viktiga arbetet med forskning och bekämpning av sjukdomar i hjärnan.

     

    Hjärnfonden